Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor man inte kan leva utan


Det finns människor
som kommer och går
som varken lämnar
saknad eller spår
Det finns människor
som försvinner som
man inte kan glömma
vars känslor för man
stundtals måste begrava
eller gömma

Sen finns det människor
vars liv man kommer
att leva sida vid sida
för vilka man ger allt
för att slippa se dem
såras eller lida
människor man kanske
inte kommer att leva med
men inte kan leva utan
för utan dess närhet
växer avsaknaden av kärlek
sig alltför stor
i hjärtat de stökat ner
och för evigt bebor




Fri vers av SeXara
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-06 10:47



Bookmark and Share


  kärleks ängel
så be rörande!!!
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara