Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pulverregn

 


 

Med utsträckta händer
dansande under regn
som alltid borde jag göra
men inte denna gång

På en höjd av trädtopparna
över ditt landskap

stilla
som en dimma
svävande nära dig
utan att du anar

och förstår

 

 

allt som föll

...................var inte bara regn

 

 

 




Fri vers av Marduk VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-05-06 11:02



Bookmark and Share


    Melona
åh dold skrift

fan, vad fint
hur gör du så?
2009-05-06

    Melona
riktigt fint
och näravackert
sådär viskande
som en vind...
2009-05-06

  Miss Mod
Vackert och vemodet lyser.
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Marduk
Marduk VIP