Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hata mig, jag hatar mig





du ler aldrig när jag ser dig

dina äckliga läppar



Trots glaset som är emellan oss



Det finns inget liv i din kropp

Du bara
är
där

Borrar igenom mig med din sylvassa blick.


Trots vattenytan som du simmar under
tittandes upp på mig

och utan ett ljud formar dina läppar orden
dina äckliga läppar


jag hatar dig


min spegelbild hatar mig.







Fri vers av dagbokspoesi
Läst 730 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-06 11:35



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
bra skrivet! känner igen mig i företeelsen...
/S
2009-05-06

  Miss Mod
Ibland känns det så, men det går över, stark beskrivning, tycker jag.
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

dagbokspoesi
dagbokspoesi