Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet

Ibland så önskar jag att jag inte hade något hjärta
för då kanske jag inte skulle kunna känna smärta
När det gäller kärlek så kan man tydligen aldrig vinna
Jag är så trött på alla lögner och svek
Inget smärtar en hjärtlös kvinna
Nej hon älskade mig aldrig, för henne var det lek

Minnen från en svunnen tid är det enda som jag har
Alla andra har gått vidare och jag är ensam kvar
Mardrömmarna blir bara fler och fler
Sitter nu här ensam och dricker i min lägenhet
Jag går sakta sönder allt mer och mer
Det enda jag numera känner är tomhet, sorg och ensamhet




Fri vers av Johnny Joe
Läst 548 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-06 15:59



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Vet inte om du ska rimma alltid; dina rader bär långt ändå!
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Johnny Joe
Johnny Joe