Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The obvious is sometimes hard to realize

 

Every single life that exists
has by definition the right to exist

 




Övriga genrer av Almagrundet
Läst 258 gånger
Publicerad 2009-05-06 20:16



Bookmark and Share


  Thorvald Berthelsen
Liv er unikt by definition
2009-05-12

    ej medlem längre
!! jepp. så äre!
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet