Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggsida

Huset låg på skuggsidan
under molnen där ljuset skiftar i rosenrött

Illusioner stenades
även där

Då hjärtan lämnas i skydd mot
tappra solstrålar
stiger drömmarna ut
ur den mest hoppfullaste av
tankesfärer

Skuggsidan skymmer oss
och sätter sinnet
i ett virrvarr
av dagboksanteckningar
och
tanklösa repliker är fortfarande
det bästa jag har




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-08 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon