Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


känslornas korridor

Följer korridorer av känslor
en del öppna
en del stängda

En del öppnas på din väg
annars slängs igen
mitt i ansiktet ditt

Bakom några
är det fullt av liv

Bakom andra
lurar det förflutna

Bakom en del finns allt
du nånsin drömt om

och några rymmer endast
tomma rum




Fri vers av Regular
Läst 274 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-07 02:56



Bookmark and Share


  Bambicouture
Du är grym på att skriva! :)
2009-06-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Exakt så livet är
öppet eller stängt
och vi hoppas och
knoppas men trots
alla försök vi av nån
annan kan toppas...
Men som tur är vi igen
hopar oss och knopar...
Nu vet vi om vissa gropar...
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Regular
Regular