Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stanna och se efter fånga tiden i ditt ögonblick!


Under Tiden!

På en tiondel av en sekund
sker oförglömliga saker

Kanske mirakel !




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 349 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-07 06:53



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Så viktigt att " fånga stunden här och nu "...njuta av de små, små guldkornen - som egentligen är det stora i livet! Fint skrivet vännen:-)
2009-05-07

  Sturesdotter
Carpe diem i dina rader.
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin