Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dramatisk Dans!

Jag hör stegen
från en stad någonstans

Klickandes klackandes
i en dramatisk dans

Jag viker inte undan jag springer inte bort
för drömmar som ännu sover

Likt droppar från molnen
kommer nya horisonter

Utan blick och utan ord
bara en känsla

En livslång färd

En dramatisk dans......




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 364 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-08 08:05



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Så söt som du är på denna nya profilbild så tar jag gärna en svängom med dig, men akta så jag inte trampar dig på tårna för jag är inget bra på att dansa. Vacker text!:-)))
2009-05-09

  Sturesdotter
Dansar gärna en svängom med dig i denna vackra dans!
2009-05-08

  anits VIP
Underbar poesi
2009-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin