Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återsken


genklanger
öppnar gläntor

ljusrymder

av ande




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-08 10:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
precis så.
2009-05-11

  Eva Langrath VIP
Eftertänksamma ord som ger mig tankar av hopp och förståelse

Eva
2009-05-10

    Jnåt
eteriskt, vackert och sant.
2009-05-08

  noname_realmind
*love this one* :)
2009-05-08

  Per Rydberg
Din text framkallar bilden av månsken mellan trädstammarna i den glesa tallskogen!
2009-05-08

  rebecca d
så är det!
i mellanrummen, fyllda...
kort och precis
2009-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth