Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haikuform i två strofer


Blunda inte

 

blunda inte i

mörkret låt blicken vänja

sig sakta sakta

 

blunda inte i

ljuset det är svårare

att se än man tror




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-08 12:08



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Mkt bra!
2009-05-09

  Eaglemountains VIP
Vackert skrivet! Och sant!
2009-05-09

  Hans Christian
Sista strofen tycker jag mkt om.
2009-05-08
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP