Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens öga...


... Vidare har
själen inte något
utseende

inget skal som
genomgår grannskning
av ringa skönhet eller ej

vidare känner själen
inget bot för avundsjuka
blickar där åtrå av ögat når
där skalet i sig vore det avgörande

Snarare...
skönhet finns för det som
känns när vi ses
det som gillas för det
som vi är




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 360 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-05-08 19:14



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mycket fint skaldat av dig!!!
2009-05-15

    wildrosen
Mhmm så vackert...
2009-05-15

  Suzy med punkterna
Så vackert!!
2009-05-12

  issac.a.m
Helt underbart..
2009-05-12

  Eaglemountains VIP
Underbart - och en vacker beskrivning av själen, dess renhet, dess skönhet, dess klarhet - mycket vackert formulerat !!!
2009-05-10

  peter markurth
detta är nog bland det bästa(enligt mig du skrivit här)
2009-05-10

  Sturesdotter
Fin!
2009-05-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ett gott sätt att tänka
Dina ord mig mig att
tänka till det är ju
så precis man vill
att det skall gå till!
2009-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin