Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de skrek att vi är brudar



de skrek att vi är brudar
och vi svarade att
det vet vi väl




de skrek att vi är fittor


och trots hårt motstånd från E
valde jag att tappa besinningen
skrek att det är ju för fan
fittor
en manlig homofob begränsar sig till



hårt motstånd från E
och jag gick ändå fram och siktade


placerade en stövlett på lämpligt ställe




Fri vers av Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-08 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed