Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unikum

 

 

Stilla är mina dalar

utan dig

i väntan på översvämningar

av tystnaders tusen fladdrande fjärilar

 

Stegvis belägras min fristad

av frågor

iklädd som barn

De vet nog inget om

theravada

 

Och jag

klättrar upp

mot mina toppar

på jakt

efter dig

unikum

 

 

 




Fri vers av Marduk VIP
Läst 475 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-05-08 20:04



Bookmark and Share


  Junitvillingen
" Den som söker han finner "...hoppas innerligt att detta gäller för dig. Finstämd poesi, gillar skarpt.
2009-05-09

    Melona
oj

stor väntan
och stort sökande

men du,
det kommer
att komma

så där fallande
in och till dig
när du minst anar det

skulle jag tro
och vill jag tro

förunderligt gåtfullt
och vackert
som vanligt från din berättarröst

om theravada
vet jag i princip
intet

men om
fjärilar i skyn
och mot blommor
ja, det vet jag!

tack!
2009-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Marduk
Marduk VIP