Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maktlös, så jävla maktlös!


(förlåt) Fuck U!!!!!!

Du tittade på mig med sprucken blick
och repade mitt kantstötta hjärta

Jag älskar dig mer än jag hatar dig,
tyvärr!

Du hatar dig mer än jag älskar dig
smärtsamt!

Med sprucket hjärta repade jag
din blinda blick..

Förlåt!




Fri vers av Poppin
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-09 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poppin
Poppin