Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lampa för förlorad själ

Jag lämnar en lampa brinnande
för en själ
som gått förlorad.
För någon som gick
en annan väg,
förlorad i sig själv.
Jag lämnar en lampa brinnande
ifall den kan hitta hem
någon gång.
Man får aldrig sluta
att hoppas.
Gör man det
är man förlorad själv.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-09 01:35



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
inger hopp
fin dikt med
omtanke i!
2009-05-10

  anits VIP
Vackert och finstämt
2009-05-09

  Junitvillingen
Hoppet är det sista som dör. Förlorar man det förlorar man allt. Fin text!
2009-05-09
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP