Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslans regn!

Jag har sett min själ i andras ögon

Känslans regn tvättar oss rena
den sammanbinder oss i en evig fusion

Speglar till evigheten...




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 522 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-05-09 08:22



Bookmark and Share


  peter markurth
bra
2009-05-10

  Suzy med punkterna
Mycket fint
2009-05-09

  anits VIP
Vacker poesi som andas ödmjukhet
2009-05-09

  Junitvillingen
Denna vackra dikt om känslans regn tar jag till mig klart mer än regnet som faller utanför fönstret just nu...det är en mycket gråmulen morgon här i norr...men din finstämda dikt är en fullträff. Fint formulerad. Applåder till dig:-)
2009-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin