Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sötma

min vän vänder surt sitt ansikte mot mig
socker sötare än detta sura finns ej
sockret skulle sky sin egen sötma
om det kände något surt så sött som dig.../




Fri vers av ramsesII
Läst 329 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-09 18:16



Bookmark and Share


  Maria T
Ja nog är hon söt.
Tråkigt att hon är sur
2009-05-09
  > Nästa text
< Föregående

ramsesII
ramsesII