Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst!



säg inte mer

tror du inte jag ser

tror du inte jag märker

att allt du säger är lögnernas tal

att dina gester är falska

att ditt leende är oäkta


Tyst!


och håll mig bara i din famn

kyss mig ömt på kinden

krama mig

och älska mig



låt oss färdas genom lögnernas och drömmarnas land

först då blir jag lycklig




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-09 19:14



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Tänkvärt, att leva - att älska, och att inte döma, utan nyttja lyckan, där den finns, utan komplikationer .......
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP