Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halvtom

Markören blinkar taktfast.
Musiken har tystnat.
Kaffekoppen är halvtom.
Imorgon är en ny dag.
Likadan.




Fri vers av Andreas Karlsson
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-09 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Karlsson