Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag

Nu, när etiketter ska påstrykas och allt ska organiseras.
Nu, när kunskapsbaserade betyg har blivit betygsbaserad kunskap.
Nu, när den ambitiöse är läkare och den intelligente är arbetslös.
Nu, när jag är den du anser och du den jag anser.
Nu, nu ska vi skapa.




Fri vers av Andreas Karlsson
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-09 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Karlsson