Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett två tre hopp


Bergschottis

Sid vit tid..
Tvi lid snid..
Fas as kas..
Kom pom båm..

Förrättning, fata morgana..
Förbättring, lata och galna..

Som sam simmat ja summit..
Krumbuktat, slagit och vunnit..

Längs rälsen är tiden till ände..
Då själen funnit sin frände..




Fri vers av Tjärkat
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-10 00:39



Bookmark and Share


    Lena Nilsson
Början är bra men sen är rytmen inte längre schottis för mej.
Vet inte om du vill ha den typen av komemntarerr, men jobbar du mer med rytmen skulle den här kunna bli en riktig dansbanehit!
2009-06-08

    ej medlem längre
BRA!
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Tjärkat
Tjärkat