Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla Frö!

Mitt planterade frö
finns där ännu kvar

Har vilat från mig själv
men börjar nu att vakna

Stunder att spara
ögonblick att få

Fingrar som viskas
beröring och blickar

Värmen bevaras




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 255 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-10 07:37



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Och du sår riktigt bra vännen;-) Må dina frön fortsätta gro och växa till ännu fler sköna, berörande dikter. * kram *
2009-05-10

  Blåbäret
växtkraften kommer när solljuset väcker till liv igen...
2009-05-10

  Sturesdotter
Det är aldrig försent att så....ser fram emot alla blommande ord!
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin