Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hej på er kära vänner

Hej på er kära vänner
Alla Poeter jag känner
Ni är bättre än Bonniers kelgrisar
Som Dagens Nyheter alltid prisar

Det är en liten välorganiserad sekt
Nästan som vore dom släkt
Generation avlösar generation
Och det blir ingen litterär revolution

Av sån jävla inavel
Fester på samma förlagsfester
Dom skådar sin navel
Och ger varandra artiga gester
(dom recenserar ju varann)




Fri vers av claes fredelius
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-10 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius