Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår hemlighets röst

 

Mitt begär efter dig

har skakat mig

i mina grundvalar

till den grad att jag

inte längre vet

om det är min kropp

eller mitt hjärta som talar

vår vackra hemlighet 

 




Fri vers av SeXara
Läst 428 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-05-10 13:13



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Intimt som vanligt,,,

du fångar läsarna med storm,

vackra bilder och känslosamma djupa texter.

ler och applåderar ....

mer av det intima:-)
2009-05-23

  ramsesII
vilken vacker bild.....till vacker och het text
2009-05-16

  blaite
Många gånger vet man inte vad som talar..grym fundering..
2009-05-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gode tid
känns som
en inre strid
men jag förstår
det är en jublande
strålande frid det är
med den Du är på glid...
*********************
2009-05-10

  Maria Natasja
Bra text, skööön bild...Gillar mycket.
Påminner mig om den aktiviteter jag höll på med igår;)
Men det kanske inte är det jag ska prata om...
Får en känsla av "hemliga klubben" När jag läser denna...tycker om det hemliga, attraktiva,sånt som sker i det tysta o som ingen annan vet om...utan de två det rör...
Bra skrivet!!!
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara