Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlek

När du säger så där

känns det ungefär

som om du tycker jag är

mest till besvär

Jag trodde du var kär

men nu vet jag att du är

bara sur och tvär

jag av detta lär

din integritet bara är

en gömma som sånär

jag avslöjar här

för det enda som bär

är tillit till allt det här

som det innebär

att ha någon kär

För att få något tillbaka




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-10 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt