Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
baktankar


första hjulet

de trodde att jag skulle bli fisförnäm efter ett år
ha mer att komma med än deras uträknade uteställen
saker de inte upplevt
allt där hemma går lika fort som avsnitten på sunsetbeach
för dig som inte vet, långsamt!
två år har nu gått och jag sitter mest tyst
en åsna glömmer bara svansen mellan benen
inte dom han tycker om




Övriga genrer av bögpoesi
Läst 255 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-05-10 20:52



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
skön liten berättelse med god knorr på svansen.
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

bögpoesi
bögpoesi