Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath

sångerska var Py Bäckman




Sång till livet

 

solen skänker gyllne

skimmer i hennes hår

 

framför förgyllda

altartavlan

 

munspelets djupa

vibrationer och

flygelslingors lek

 

den mörka rösten

sjunger om livets

början och livets slut

och allting däremellan

 

jag vill känna

att jag lever

 

Jag får tro;

varför har vi

annars kommit hit

 

on a roof of heaven

a lot of wisdom

we could share

 

i munkarnas Tibet

 

 

© Eva Langrath

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 592 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-05-10 20:59



Bookmark and Share


  issac.a.m
Vackert skrivet..
2009-05-13

  Fredrik P. VIP
just det!

/jag vill känna
att jag lever/

och konsten
ger oss näring.
2009-05-12

  Suzy med punkterna
Jag lever;=))
Mycket vacker poesi
2009-05-11

    Bodil Sandberg
Underbara måleriska skönsjungande rader Eva!!
2009-05-10

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2009-05-10

  aol
så sann mäktig berörande poesi
2009-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP