Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dalar sakta

 

försiktigt 

flämtande

flackande

 

livslågan svagt 

lysande

livsgnistan knapp

livsmodet sjunker

livsenergin dalar sakta

 

 

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-11 08:15



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Botten nås inte; där står jag!
2009-05-11

  Eaglemountains VIP
Hur djupt man än har dalat, så går det att komma upp, tro mig, jag har provat, och prövats .....
2009-05-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP