Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjockt täcke

 

som ett barn

vill jag krypa ner

under ett tjockt täcke

ropa på mamma

som för en gångs skull ska trösta

 

som ett barn

ska jag ligga under

det tjockaste av täcken

tills jag ser ett ljus

innanför ögonlocken




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-11 08:23



Bookmark and Share


  Hans Christian
"tills jag ser ett ljus innanför ögonlocken" så vackert !
2009-05-11

  Sturesdotter
Tar ett tunnare täcke på dig och när du börjar frysa, tar jag dig i handen och så har vi språngmarsch ute!
2009-05-11

  Eaglemountains VIP
Ibland behöver man barnasinnet
för det finns kvar i sinnet
man behöver kanske tröst
från en lugn och trogen röst
för som vuxen ska man ha rätt till
att krypa under täcket och söka tröst när man känner och vill
2009-05-11

  Njord
Ja, kan man det när man är vuxen. Finns det någon som kommer om man ropar?
Fin liten text om längtan efter ljuset och tryggheten
2009-05-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP