Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En humla

En osande tanke av förvirrad glädje,
en mörk och tragisk känsla av kärlek och svek.
En förvirrad tanke på vanställd sorg,
en förvirrad själ i ett åskmoln.
En hjälplös tanke om hopp,
en konstig känsla av värme.
En förvirring av tankar,
en knepig förälskelse till en oslipad diamant.
Ett hopp om två som blir en,
en mening som som är stark och ger motivation.
En kärlek som aldrig dör med en gång,
en humla, det är vad jag är.
Den ger aldrig upp,
fast all misär..




Fri vers av Slisk Querzion Lindqvist
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-11 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Slisk Querzion Lindqvist
Slisk Querzion Lindqvist