Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Störst av allt är kärleken!

Störst av allt är kärleken!
Undrar vad Obama är
Dom kallar honom ibland
för en ny Kristus

Nu sänder han trupper till Pakistan
Vad har dom att göra där?
Döda varenda taliban?
I Gud Faders namn?

Jag undrar hur det ska gå för Obama
Men nån Kristus är han inte
Och USA inget himmelrike
utan en hemsk mördarstat
ända sen dom tog kål på
några miljoner indianer

Men nu kommer nog CIA inte
försöka mörda Fidel mer
Dom har försökt så där 600 gånger
utan resultat så nån gång får
dom väl ge upp...

Jag önskar Obama lycka till
med sin frälsargärning
Bättre ändå med en bra
president än en dålig...

Länge leve Latinamerikas uppror!




Fri vers av claes fredelius
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-11 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius