Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syréner om sommaren (Vore jag en kasserad flaskhals hade vi varit närmare nu)



Hela lägenheten lever i tystnad
Om du möter mig i dörren...
Jag älskar dig
Men jag vet inte om det är på riktigt

Jag kan inte stanna här så länge
du sitter kvar
i den fåtöljen
Jag vill inte stanna här så länge
hela lägenheten bara andas tystnad
Kommer du ihåg alla somrarna?
Syrénerna doftade under alla våra somrar
men hela livet förfaller
när du säger
att du måste gå
och dränka dig i källaren

Förlåt, du stinker för mycket
Jag vill inte ha dig i den fåtöljen
Du kan sitta på balkongen
tills du inte finns
Du skadar mig mycket mer
Jag minns
allt det du inte ser

För syrénerna doftade varenda sommar
men du skrek sönder alla våra blommor
Och jag älskar dig
men jag vet inte om det är på riktigt







Fri vers av Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-11 23:42



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Du skriver starkt
och med en egen stil
denna var bra i sin helhet
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed