Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om världen går sönder

 

får inte ihop världen

bitarna vill inte passa

inser nu

att de aldrig mer

kommer att göra det

 

världen gick sönder

och jag

får plocka ihop

resterna av något som

inte går att känna igen

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-05-12 09:22



Bookmark and Share


  Ronny Berk
förmedlar mej den texten en känsla av den lilla människans globala
ansvarstagande...ja...
2009-05-13

  Eaglemountains VIP
En dag faller bitarna på plats ska Du se, men nya pussebitar behövs kanske ..... de gamla sparas och en del i vackra-minnenlådan .....
2009-05-13

  Sturesdotter
Man får skapa nya pussel...
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP