Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bort över havet

Du for bort över havet
jag såg dig försvinna bort
avståndet blev längre och längre.
Jag saknar dig redan
och längtan efter dig
blir svårare och svårare.
Till slut kunde jag inte följa dig
med blicken
du försvann där himmel och hav
blir till ett.
När jag inte längre
kan se dig
faller tårarna nedför min kind.

Så hör jag en båt som tutar
det är nästa färja till Djurgården
och Skansen.
Jag hann inte med den förra
men det gjorde du.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-12 12:04



Bookmark and Share


  friheten
wonderful written
2009-05-16

  Gisela Nordell
Man ser framför sig Atlanten...

och så blir det ett
helt annat scanario
en vändning!
i en sötoch känslofull dikt!
2009-05-16

  anits VIP
Härligt skrivit fick mig att fundera först,
i sista raderna kommer en förklaring
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP