Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

se till mig som liten är

"se till mig som liten är"

vi bad den, jag, mamma och du.
vi sjöng och vi sov
vi lekte och vi log

så trygga var vi
så lyckliga var vi

vi hade allt
vi viste allt

men

du viste mer
du kunde mer

men du lät mig vara med

du tog hand om mig
du såg efter mig
och du fanns där och såg mig

men du blev äldre
du var inte liten
jag var liten, du var stor

du tyckte jag var jobbig
du tyckte jag var i vägen

du lärde dig nya saker
men du lärde inte mig
du gjorde nya upptäkter
men du visade inte mig

du växte ifrån mig
du blev vuxen

jag fick försöka komma på allt själv
jag fick försöka lära mig allt själv
och jag fick ta hand om mig själv

nu har jag vuxit
men jag är fortfarande för liten
nu jag har vuxit
men jag är fortfarande för bålig


du och jag
har blivit
är du.(och jag)

vi finns inte
men vi fanns

och jag saknar dig
jag saknar allt med dig
alla stunder med dig

du var min idol
jag ville vara som du
men jag lyckades inte
jag kunde aldrig samma saker som du

jag misslyckades och vi gled i från varandra

du är du
och jag är jag

men jag önskar att jag
hade fått bli som du..

jag önskar att vi hade fått vara vi.

du, min syster
jag, din lilla syster








(dålig men var tvungen att skriva av mig)




Övriga genrer av ingen
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-12 19:29



Bookmark and Share


    eva m h
Mycket känslor och längtan du förmedlar!
2009-05-13

  Staffan Welroos VIP
inte alls dålig... känner igen mig i detta. var riktigt nära min bror och beroende av honom. men nu har han familj och bor i malmö och jag en dotter och bor i sthlm, så man glider ju sakta men säkert längre och längre ifrån varandra. tyvärr.

jag tycker denna var väldigt bra skriven!
/S
2009-05-12
  > Nästa text
< Föregående

ingen
ingen