Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den tysta melodin!

Koppla av och blunda
Känn fötterna försvinna
Tillåt allt gunga ''

Bara för en stund

Allt stiger högre och högre
upp i kroppen

Lyssna på den stilla melodin
Om själen du känner så väl

Toner så ljuva
de viskar ditt namn

Kom och sjung med mig''

Som en lätt smekning mot kind
känns själens milda toner

Och helt plötsligt förstår man.....




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 386 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-05-13 07:22



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Mmmmm, så ljuvligt att, precis hemkommen från sommarstället, finna en så vacker text. Denna " tysta melodi " både sjunger och gungar jag mer än gärna till, den är SÅ vacker:-)
2009-05-16

    Lindizz
Härliga rader i tystnadens melodi.
2009-05-15

  Suzy med punkterna
Vackra toner du ger här
2009-05-13

  Blåbäret
ett skönt "gung" till livets musik
2009-05-13

  Sturesdotter
Ljuvligt härlig!
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin