Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mittlinjen passerad

 

förr var en sak ny

länge

kändes fräsch och

spännande ett bra tag

 

nu går allting fortare

livet har ju

passerat mittlinjen




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-13 08:32



Bookmark and Share


  Ronny Berk
filosofiskt formulerat om livs vara och kunna, ja !
2009-05-13

  Sturesdotter
Mittlinjen...nja, den ligger runt 78....
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP