Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Z över vilken jag aldrig gråtit tårar


Hon är så djävla söt där hon går

Hon kommer över torget som en vandrande brudbukett
men är skitsur när hon sätter sig vid bordet
Fötterna värker och hårborttagningsmedlet hon använt för att bli len om benen svider tydligen som satan
Skorna är för trånga och solen är för het
Kassarna för många och stolen tycks stå snett
Jag försöker lägga en komplimang
Illa
För plötsligt har hon ankfötter och sandpapprade ben
Och en sekund till tårar ögonen
Herregud, jag ville bara att vi skulle äta lunch!?




Övriga genrer av Marlboroman/Hg VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-13 16:20



Bookmark and Share


  Roula O
fin och jättesöt dikt till din vän Z...
2009-05-13

  Carola Zettergren
Hahaha..djädrar i min själ vad underbart..och du det är jag ,i alla fall vådligt nära mitt i prick, för ta till lipen gör jag inte med det första..tack för denna som jag sparar allra närmast mitt arma poethjärta!!!!!!
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP