Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är det tungt att stå upp för det man tycker är rätt. När det mörka moln sprider ut sig och folk väljer att svälja heller än att ifrågasätta...


Hur kan jag ha fel?



Jag tvingas leva bland fiende bilder

Skapade av media mogulers agendor

Planterade lingvistiska missvisningar



Dessa bilder skapar ett subtilt förtryck

Hur kan jag ha fel? Det är ingen nyck!



Mellan svart och vitt tvingas man att röra sig

Moralismens försvarstal

En genus diskurs baserad på fitta och kuk



Vem har rätten att ha rätt

Hur kan jag ha fel? Det borde vara mer brett!



Jag skapar mig en värld utan färger

Här ser vi bara människor

"Marknad" , "frihet" och kulturförtryck är ett minne blott



Det är svårt att stå för de svagas rätt i dagens samhälle

Hur kan jag ha fel? Det finns inget tillfälle!






Fri vers av Sergej
Läst 358 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-13 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sergej
Sergej