Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt beslutsfattande kan ge kramp ibland.
När man blir ensam är det vad som först ger störst problem.
Nu ska man komma vidare heter det. Jaha och hur ska man tänka då?



Fatta beslut

 

 bästa beslutet

kan ibland vara att ej

besluta något




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-05-13 23:04



Bookmark and Share


  stella
Livsvisdom!
2009-05-14

  Ronny Berk
nog fattas många kloka beslut, väl iakttaget, ja !
2009-05-14

  Njord
Gör en lista och förlägg den Det gör jag Så är allt glömt men nedskrivet
2009-05-14

  Gunilla VIP
Ta det lugnt.
Viktigast först.
Ett ögonblick i sänder.
Så ger det sig
när vilket beslut
skall fattas
och när.
2009-05-13

  Hans Christian
Fin Senryu vännen, det beslutet fattar jag :o)
2009-05-13

  Sturesdotter
Ja, magkänslan får råda
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP