Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Somliga dagar

 

somliga dagar

har bara en början och

inte något slut




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-14 12:59



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Känslan kan man få när tiden verkar ha gått i stå.
Sänder ny klocka!
2009-05-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP