Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ledsen




Grym hållning
tjejen


Men ta bort
kryckorna
och marken
är din


Grym kropp
tjejen


Men behåll
kläderna på
tyngdlagen
har inte
förändrats


Grymt språk
tjejen


Men sluta
stamma jag
hör bara
halva ord


Grym närvaro
i blicken
tjejen


Men sluta
titta på mig
jag blir äcklad
av dina försök


Grym mun målad
i rött


Men sorry inte
idag


Ingen annan
dag heller


Grymt


Men ärligt


Jag är ledsen


Men tårarna
är dina





Fri vers av blaite
Läst 317 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-05-14 15:26



Bookmark and Share


  Hélène
väldigt väl berättat.. jag gillar den fina linjen mellan åsikter och fördomar. Skön rytm.
/H
2009-08-20

  beam72
oj en riktig fullträff
riktigt riktigt bra
2009-06-23

  Spir@
Intressant! hmm...
2009-05-18

  Alexander Gustafsson VIP
Känner igen mig, allt för väl...
2009-05-16

    trollflöjt
Tufft!!!
2009-05-15

    leelee
En rak höger hade suttit lika bra ...
:-)
2009-05-14

  Roula O
bra text som får en att tänka efter...jag kan tycka att i vissa situationer, så bör man inte vara allt för ärlig. För skulle en kille säga dessa ord till mig, skulle jag nog känna mig sårad och hatad... gillar hur du varierar på ditt skrivande och vet att alla texter inte handlar om ditt privata liv... :)
2009-05-14

  Suzy med punkterna
Snyggt men känns lite elakt.
Kan inte riktigt säga om det är ärligt eller om det ligger annat bakom.
Intressant och får mig att fundera.
2009-05-14

  Nikolai Jungsin VIP
tufft men raka rör
grymt
men ärligt svar
2009-05-14

  Sturesdotter
arrogant ärlighet!
2009-05-14
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite