Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidjor

Snart;
Du inser

Ditt hjärta;
för tungt för
vidjorna
i min lund

På språng ur min lövsal

Mot grönskans skimmer
Jag tar miste
på tårar
och
morgonens dagg

Lugnet strilar
i takt med mitt blod

Klingan
gör så hjärtat fritt
Från vidjorna i min lund




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-14 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon