Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flytande i tiden!

Tid och rum är flytande

Känner du sanningen?

Om nåt gått dig förlorat
så kommer snart något nytt

Det gamla ersätts av det nya

Det finns tusen och åter tusen
anledningar till att tända sitt ljus

Namaste !




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 515 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-15 08:19



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
det märks att du mediterat!
Tack för påminnelsen om
den flytande Tiden
och sanningens magi
2009-05-16

  anits VIP
Fina rader, dom är mycket
kloka och tänkvärda
2009-05-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det är kanske så
att när en dörr för
en stängs öppnas
en annan men det
gäller ju att hela
tiden hålla ögat
öppet så inte
tillfället går
en förbi!
Tända sitt ljus...
Helt rätt skrivet
av Dig!
2009-05-15

    Lindizz
Fina rader!
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin