Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Astral resa...

Tar en resa genom luftens färd
lämnar min kropp där nere en stund
söker mig fram genom okända stråk

pulserande solar cirkulerar som gatlyktor
utan stolpar vars gator och stråks namn
endast förnimmer mitt inre likt ett skrivet
band

en anda av lätthet och glädjens behag
förgyller min resas dag

möter andra på ljusensstråk några bor här
andra är bara som mig på resande genomfärd
i detta andra livets värld




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-15 10:37



Bookmark and Share


  Sturesdotter
det finns så många världar
här är en som du beskriver bra!
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin