Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kan väl livet vara lite lättare, bara lite


Revolutionen och vi



Jag måste ha chansen till Revolutionen

Mitt liv måste ha ett större syfte än familj och hus!

Mitt hjärta placerar mig i rikszonen

Jag söker efter ett substitut för dig, ett rus!



Jag vet att jag inte alltid satte dig först

Revolutionen är det som är störst!



Tårar, skam och skuld blandas till en grogg

Jag super mig själv sanslös

Jag letar efter ett ljus under livets smog

Tårar ska rena min smutsiga själ chanslös



Kan vi inte vara som Baader och Meinhof, eller nått?

Revolutionen och kärleken är ett, inte en nitlott!



Jag behöver få göra gott för de som har det svårast

Hur ska jag annars kunna vara jag

Hur orkade du med mig när jag är så principfast

Jag behöver din värme varje dag



Du är min förankring till verkligheten och det som är gott

Revolutionen är hård och kanske ett luftslott!





Fri vers av Sergej
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-15 14:47



Bookmark and Share


  peter markurth
bra text, nej det är ej ett luftslott....
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Sergej
Sergej