Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Gå mot glädjen

 

säger han

till mig

 

när någon vill

beröva

 

och en annan

vill ge

 

      *

 

genom trädets

krona

 

solen strålar

 

någon

vidrörde

 

öppnade

nya rum

 

att varsamt

beträda

 

 

© Eva Langrath 2009

 

 

 

 

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 512 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-05-15 15:23



Bookmark and Share


  Deva
Det kan ta tid att förstå vad du förmedlar, ett helt liv kanske. Att välja glädje kan var svårt fast det låter så enkelt!
2009-05-24

    wildrosen
fantastiskt vacker...
2009-05-20

  Bibbi VIP
Helt ljuvlig underbar.
2009-05-19

  Miss Mod
Så fint Eva, det är nog alltid någon som öppnar nya rum, bara vi är medvetna om det, bokmärker och applåderar.
2009-05-16

    Madeleine Ågren (Maduska)
Tårar, kram vännen min, och välj glädjen. /M
2009-05-15

  Måna N. Berger
En sådan underbart vacker bild! Du går mot glädjen. Det är du värd, all glädje!
2009-05-15

  Fredrik P. VIP
sagolikt vacker bild
och dikten ger mig
rätt ackompanjemang
i sinnlig och ömtålig
anda. tack!
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP