Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Könslivets alla fasor och förfärligheter.

Bland det besvärligaste med att bli gammal är det här med könslivet.  Krafterna håller inte jämn takt med begäret.

Hur som helst, köpte jag en uppblåsbar Barbara på IKEA. Det tog över fyra timmar att få ihop henne men trägen vinner.

Efter att ha blåst upp henne bar jag henne glädjestrålande till sängen.  Såg fram mot orgier i Kama-Sutra-klassen.

Nu ville det sig inte bättre än att det var lite fel i bruksanvisningen.  Vibratorn som satt, you know where, gick alldeles för snabbt och gick dessutom inte att stänga av.  Vacuumpumpen som drar in själve Juan Carlos hade också låst sig. Jag kom helt enkelt inte loss.

Fick ringa efter ambulans. Den kom och var bemannad med tvenne sjuksköterskor i tjugoårsåldern.  Bägge brast ut i klingande skrattsalvor, den ena så våldsamt att hon kissade på sig.

På akuten fick jag nummer 102. Just nu betjänades 27. De övriga i väntrummet hade kungligt roligt åt min belägenhet.  Själv var jag måttligt road.

Befrielsen kom efter tre och en halv timme då batteriet var tomt. Samtidigt ropades nummer 31 upp. 

Sköterskan i receptionen var mycket vänlig. Hon hjälpte mig att ringa på Färdtjänsten samt att packa ihop Barbara som nu var lufttom och rymdes i en plastkasse med texten Stockholms läns landsting.




Övriga genrer av Rune Thorsell
Läst 457 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2009-05-15 17:57



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Tack för denna rappa text som gav mig ett hjärtligt gott skratt
2009-05-23

    Trast
Gillar den sakliga ton varmed du skildrar denna tragiska fars.
2009-05-23

    sunnanvind
Du är underbar, vet du det! Tack för gott skratt!!!;)
2009-05-21

  lodjuret/seglare VIP
och jag som närapå gått på apotekets reklam för lovemang som främsta hjälpmedel vid allergi mot vanlig sex, texten får dock sina trenne blåklockor att ringa in det nya (s)året med
2009-05-21

  Mats VIP
Humoristiskt text som varnar oss för uppblåsbara Barbaror Härlig humor!
2009-05-16

    lydias barnbarn
Härligt skrivet!
Och jag fick ett gott skratt.
ler fortfarande.
2009-05-16

  Carola Zettergren
Håhåjaja , ja säger då det!:) Mycket underhållande författat får jag allt lov att säga!
2009-05-16

    Al Lanzon
Kul text som får smilbanden att röra på sig!
2009-05-15

    Bodil Sandberg
hahahahahahahhaahhaa..du är fan i mej för satans bäst i
världen..helt j-a underbart att läsa applåder i tusende miljoner så bra och kul..skitkuuul!!!!
2009-05-15

    leelee
Typisk IKEA grej, asså!
:-)
2009-05-15

  Miss Mod
Rune! Vilken berättelse, Du kan då få till det.
2009-05-15

  © anakreon VIP
Påminner mig en smula om drängen som försökte hjälpa sig med en nyligen installerad mjölkmaskin. Han ångrade sig - för sent - när han på maskinens gavel kunde läsa: "Stannar automatiskt vid 300 liter".
Huga!
Carl-Erik
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Rune Thorsell
Rune Thorsell