Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut i det nya!

Ut i nya verkligheter

Omsorg runtom mig
Varje dag varje andetag

Känner värmen
Tar nya tag

I mjuka rörelser
Dröjer jag mig kvar

Jag faller lite

Men är inte rädd......




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 333 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-16 09:07



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
finns mycket kärlek
i dessa rader...
du omfamnar dig själv
du får vara med i ditt liv
Fint skrivet i få strofer!
2009-05-16

  Junitvillingen
Att falla behöver inte vara negativt - bara man orkar resa sig på nytt:-)
2009-05-16

  Gisela Nordell
Så fin så varm att
hjärtat riktigt spritter!
2009-05-16

  Suzy med punkterna
Vissa fall gör inte ont utan visar något nytt
2009-05-16

  Sturesdotter
Styrka inombords gör att man klarar SÅ mycket!
2009-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin